Rólunk

Mi vagyunk az ACC Hungary. Az Assetto Corsa Competizione-vel toljuk. Az autósport iránti rajongás, és a verseny szeretete hozott minket össze. Kezdetben csak baráti versenyeket szerveztünk, mára már Magyar Szimulátor és Motorsport Egyesület vagyunk. Bajnokságok, endurance versenyek, sprint futamok és minőségi közvetítések. Ez az ACC Hungary!


Mindenkit szívesen látunk!

Kezdő vagy? Szívesen segítünk!

Célunk, hogy a magyar szimulátorsport fejlődjön, és olyan versenyzési kultúra kialakítása ahol mindenki jól érzi magát.


Találkozzunk a rajtrácson!

Az Assetto Corsa Competizione szerverek üzemeltetésébe ezen a linken tudtok támogatást küldeni

Hosszú ideje gondolkodunk azon, hogy hogyan tudnánk biztosítani számotokra a legtisztább módon a támogatás lehetőségét. Végül a szervereinket hostoló GTX Gaming-nél megtaláltuk ennek a módját. Az ide küldött támogatásokat semmi másra nem tudjuk felhasználni, csak a szerverek finanszírozására.

Illetve mint tudjátok, a Discord szerveren jelenleg
1080p@60fps-el tudtok képernyőt megosztani, és jobb hangminőség mellett tudtok beszélgetni. Ehhez szerver boostokra van szükségünk. A szerverek boostolását felül a szerver név melletti kis lenyíló menüből éritek el. Arra mindenképp figyeljetek viszont, hogy a Discord alapértelmezetten a szerver boostot utána havi rendszerességgel vonja tőletek. Ha ezt nem szeretnétek, akkor mindenképp állítsátok át.